31.05.2019

Jedzenie na kółkach w Piekarach i Bytomiu

Od piątku do niedzieli amatorzy food trucków powinni się wybrać pod Kopiec Wyzwolenia w Piekarach Śląskich i na bytomski rynek.

W Piekarach Śląskich specjałów z różnych stron świata można spróbować dziś, 31 maja w godz. 16-22, w sobotę w godz. 12-22 i w niedzielę w godz. 12-20. Przygotowano też strefę chillout i atrakcje dla najmłodszych – konkursy smakowe, dmuchańce, strefę zabaw.

Na bytomskim rynku w ofercie kuchni na kółkach m.in. burgery, żeberka, steki, zapiekanki, dania kuchni włoskiej, słodkości i potrawy wegetariańskie. Street Food Polska Festiwal ruszył dziś o godz. 14. Mobilne kuchnie będą serwowały jedzenie jeszcze w sobotę w godz. 11-21 i niedzielę w godz. 11-20.

Ponadto w niedzielę w godz. 11-17 do najmłodszych na bytomski rynek przyjedzie kolorowy bus Hapi Hapi.(esp)


komentarze
„Gwarek” tygodnik lokalny ukazuje się w trzech powiatach - tarnogórskim, piekarskim i lublinieckim

Wydawca:
Wydawnicza Spółdzielnia Pracy „GWAREK ŚLĄSKI”

Adres redakcji:
42-600 Tarnowskie Góry
ul. Bytomska 3
Tel. 32-285-26-61, 32-285-27-16
fax 32-285-37-03
Poinformuj Gwarka

Przeczytałem i akceptuję Regulamin serwisu internetowego gwarek.com.pl

 

Administratorem danych osobowych jest Wydawnicza Spółdzielnia Pracy "Gwarek Śląski" z siedzibą w Tarnowskich Górach (42-600) przy ul. Bytomskiej 3. Dane nie będą udostępniane podmiotom innym niż upoważnione na podstawie przepisów prawa lub objęte Twoją zgodą. Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do obsługi usług, realizacji zamówienia, marketingu usług własnych administratora danych oraz do rejestracji konta użytkownika w serwisie internetowym GWAREK.COM.PL. W każdym czasie masz prawo do wglądu i poprawiania swoich danych osobowych oraz do cofnięcia zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych.