Zamknij

Dziś dzień schabowego. Jak go przygotowują w Sedlaczku w Tarnowskich Górach?

18:07, 07.11.2022 J.M.
Jak dobrze upiec schabowego? Mówi Magda Łuczak, kucharz Restauracji-Winiarni Sedlaczek w Tarnowskich Górach. Fot. Jarosław Myśliwski Jak dobrze upiec schabowego? Mówi Magda Łuczak, kucharz Restauracji-Winiarni Sedlaczek w Tarnowskich Górach. Fot. Jarosław Myśliwski

Zajrzeliśmy dzisiaj do Restauracji-Winiarni Sedlaczek w Tarnowskich Górach. A to z powodu schabowego. 

Kalendarz świąt nietypowych podaje, że dzisiaj obchodzony jest dzień kotleta schabowego. Danie kultowe, niby proste w przygotowaniu, ale... nie zawsze i nie wszystkim wychodzi.

Jak dobrze usmażyć schabowego? Mówi Magda Łuczak, kucharz Restauracji-Winiarni Sedlaczek w Tarnowskich Górach.

[WIDEO]574[/WIDEO]

Przeczytaj też:

Kłopoty Dreamlinera. Samolot lecący z Katowic do Meksyku musiał zawrócić

Tarnowskie Góry. #ZdroweTG - specjaliści radzą, jak o siebie zadbać

[ZT]38451[/ZT]

 

(J.M.)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
0%