Znana restauratorka i celebrytka przyjechała na kontrolną wizytę do Laboratorium Chleba, czyli dawnego Modrego Kociołka w Piekarach Śląskich.
Zgodnie ze scenariuszem programu najpierw Magda Gessler przyjeżdża do lokalu i urządza tam kuchenną rewolucję. Po jakimś czasie wraca i sprawdza, jak w nim wygląda i jak smakują polecone przez nią potrawy.
W piekarskim Laboratorium Chleba Magda Gessler była 16 maja. Zjadła zapiekankę z krupniokiem, zapiekankę z sosem beszamel, żurek w pieczywie, gulasz wege i roladę wołowę w gulaszu. Jak dowiedzieliśmy się w piekarskiej restauracji, wyglądała na zadowoloną.
Ocenę tego, jak sobie radzi Laboratorium Chleba, zobaczymy już jednak w jednym z odcinków Kuchennych Rewolucji, którego emisję zaplanowano jesienią.
[ZT]31077[/ZT]
Ludzie...21:22, 18.05.2021
Oglądacie, fascynujecie się nią że zmienia, naprawia, poprawia, a nie macie zielonego pojęcia o tym, że gdy ta... babka postanawia pomóc danej restauracji to automatycznie dostają wytyczne np o kategorycznym zakazie sprzątania. Wszystko na pokaz ! 21:22, 18.05.2021
Wojtek11:45, 19.05.2021
Teraz na tapecie ta ruda rozczochrana żydówa 11:45, 19.05.2021
ojej23:25, 18.05.2021
0 0
dawno to odkryłeś? 🤣🤣🤣🤣🤣 23:25, 18.05.2021