Zostało mało czasu!
0
0
dni
0
0
godzin
0
0
minut
0
0
sekund
Daj bliskim chwilę,
którą zapamiętają
Kup prezent
Zamknij
14:39, 21.04.2022

Jabłko nadziewane kaszą, mięsem mielonym z kapustą kiszoną, smażonym boczkiem i konfiturą w borówek autorstwa Kingi Bartyzel wygrało konkurs kulinarny zorganizowany w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach.

Zmagania uczniów są częścią wydarzenia Wybory Pięknej z Rept. Drugie miejsce zajęła Wiktoria Potempa, a trzecie Hanna Janik.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Huczne powitanie. Wyjątkowy pojazd naszych druhów!
zobacz fotorelację
Nowe gabinety w prezencie od Castoramy
zobacz fotorelację
Rekorodowy budżet powiatu tarnogórskiego
zobacz fotorelację
Nasi mali artyści! Konkurs kolęd za nami
zobacz fotorelację
Pierniki dla dzieci przebywających na pediatrii
zobacz fotorelację
Z jasełkami w Centrum Zdrowia Psychicznego
zobacz fotorelację
Trzynasta rzeźba gwarka odsłonięta
zobacz fotorelację
Przemysł 4.0 i sukces naszych studentów!
zobacz fotorelację
Strojenie choinki na osiedlowym skwerku seniora
zobacz fotorelację
Tarnogórski Jarmark Bożonarodzeniowy 2025
zobacz fotorelację

komentarz (1)

SuperSuper

3 2

Nareszczie coś normalnego brawo . A nie ciagle dla Ukrainy itp wazeliniarstwo . I bez pierogów ruskich czy ukraińskich . Można ?

18:17, 21.04.2022
Wyświetl odpowiedzi:0
Odpowiedz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gwarek.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz