Jabłko nadziewane kaszą, mięsem mielonym z kapustą kiszoną, smażonym boczkiem i konfiturą w borówek autorstwa Kingi Bartyzel wygrało konkurs kulinarny zorganizowany w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach.
Zmagania uczniów są częścią wydarzenia Wybory Pięknej z Rept. Drugie miejsce zajęła Wiktoria Potempa, a trzecie Hanna Janik.
3 2
Nareszczie coś normalnego brawo . A nie ciagle dla Ukrainy itp wazeliniarstwo . I bez pierogów ruskich czy ukraińskich . Można ?
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gwarek.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz