Patrycja Badora i Kinga Bartyzel z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach wygrały regionalne eliminacje „Bitwy na drobiowe smaki 2”.
„Bitwa na drobiowe smaki” to ogólnopolski konkurs kulinarny dla uczniów szkół ponadpodstawowych, które mają klasy o profilu gastronomicznym.
W eliminacjach zorganizowanych w pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół nr 7 w Tychach zmierzyli się uczniowie ze szkół gastronomicznych z województwa śląskiego.
Wśród nich byli reprezentanci tarnogórskiego Gastronomika oraz Zespołu Szkół 👨🍳 Centrum Kształcenia Rolniczego w Nakle Śląskim.
Pierwsze miejsce i awans do finału konkursu wywalczyły Patrycja Badora i Kinga Bartyzel z Gastronomika, nad którymi pieczę sprawowała Agnieszka Smura.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gwarek.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz