Zostało mało czasu!
0
0
dni
0
0
godzin
0
0
minut
0
0
sekund
Spraw bliskim radość
zanim będzie za późno!
Kup prezent
Zamknij
13:02, 02.05.2023

Niedawno uroczyście podsumowano wyjazd do Hiszpanii uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach. Odbywali tam staż w ramach programu Erasmus +.

21 uczniów pod opieką koordynatorki projektu Bożeny Krztoń, nauczyciela zawodu Jolanty Mazur-Pogody i dyrektora „Gastronomika” Tomasza Respondka przez 3 tygodnie zdobywali umiejętności zawodowe w hotelach, biurach podróży, restauracjach, kawiarniach i zakładzie cukierniczym w Walencji.

- W ten sposób rozpoczęliśmy kilkuletni projekt wyjazdów na staże do krajów Unii Europejskiej w ramach uzyskanej przez nas akredytacji, która zakończy się w grudniu 2027 r. Dzięki temu młodzież i nauczyciele zdobędą doświadczenie zawodowe na europejskim rynku pracy, poszerzą wiedzę i podniosą atrakcyjność kształcenia zawodowego - mówi Bożena Krztoń.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Rodzinna rywalizacja. Święta w kuchni
zobacz fotorelację
Artur Barciś: na scenie czułem się większy
zobacz fotorelację
Piętnastka świętuje jubileusz 35-lecia
zobacz fotorelację
Wojsko szkoli. Zajęcia dla cywilów w 5 Pułku Chemicznym
zobacz fotorelację
Pociąg specjalny przejechał przez Tarnowskie Góry
zobacz fotorelację
Powiat tarnogórski. Budowa marketu Dino
zobacz fotorelację
Urodziny członków UTW. Seniorzy świętowali w pałacu
zobacz fotorelację
Klub Górnika zaprosił na Barbórkę
zobacz fotorelację
Radzionków. Górnicza tradycja wciąż żywa
zobacz fotorelację
Górnicza tradycja znów wybrzmiała w Radzionkowie
zobacz fotorelację

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz