W Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nakle Śląskim po raz kolejny odbył się konkurs potraw wigilijnych. Uczestnicy zaserwowali tradycyjne, ale i zaskakujące dania oraz wypieki.
Makowiec japoński z flambirowanymi pomarańczami, rolada makowa z kremem serowym i bakaliami, pierogi z łososiem, szpinakiem i ricottą, tradycyjny karp, zupa grzybowa i barszcz, piernik. To kilka propozycji konkursowych.
Jury oceniało potrawy skrupulatnie i wyłoniło zwycięzców.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gwarek.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz