Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nakle Śląskim po raz kolejny zorganizował konkurs potraw wielkanocnych.
W tegorocznej edycji dań przygotowanych przez uczniów próbowali m.in. Patryk Popielski z hotelu Pałac Czarny Las, Jacek Kolakowski, doradca kulinarny i Kamil Jokiel z restauracja Hotel Lantier.
Zwycięzcami konkursu zostali: Nikola Janoszka, Julia Rozanka (wielkanocna zupa z batatów z chrzanem) , Emilia Krzymińska, Błażej Siarkowski (drobiowe kotleciki z jajkiem), Natalia Sklorz i Wiktoria Szołtysik (sernik z kruszonką).

[ZT]35401[/ZT]
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu gwarek.com.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz